GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

First Lady Style: Η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην Κούβα

Οι γυναίκες της οικογένειας Ομπάμα, Μισέλ, Μαλία και Σάσα, ντυμένες ανοιξιάτικα, τίμησαν, για μια ακόμη φορά, τα φλοράλ, στην ιστορική ...


Οι γυναίκες της οικογένειας Ομπάμα, Μισέλ, Μαλία και Σάσα, ντυμένες ανοιξιάτικα, τίμησαν, για μια ακόμη φορά, τα φλοράλ, στην ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Κούβα.
 
Είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικανός πρόεδρος έχει επισκεφθεί την Κούβα μετά τον Κάλβιν Κούλιτζ, το 1928 (ήταν Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής επί Προεδρίας Χάρντινγκ και κατόπιν έγινε ο 30ός πρόεδρος της χώρας (1923-1929)).

Η Μισέλ Ομπάμα κατέβηκε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους φορώντας ένα λευκό αμάνικο φόρεμα σε Α γραμμή με μπορντό και μπλε λουλούδια, δημιουργία της Carolina Herrera, με τη μεγάλη κόρη της να την ακολουθεί επιλέγοντας ένα εμπριμέ λουλουδάτο φόρεμα επίσης.
 
H 14χρονη Σάσα, φόρεσε ένα μαύρο πλεκτό φόρεμα by Shoshanna, 385 δολαρίων, και το συνδύασε με ένα μαύρο στρωτό παπούτσι τύπου Vans.
 
Η 17χρονη Μαλία, επέλεξε ένα λουλουδάτο φόρεμα όπως και η μητέρα της από το ASOS με κόστος μόλις 48 δολαρίων.
 
 
O Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε τη δική του νότα χαράς με μια λιλά πουά γραβάτα.
Το αξίας 2.190 δολαρίων Carolina Herrera φόρεμα της Μισέλ Ομπάμα

Το αξίας 385 δολαρίων Shoshanna Ivana Knit Dress φόρεμα της Σάσα Ομπάμα

Επιμέλεια: Εύη Σιμοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση