GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Football League: Τα Χανιά έχασαν από την Κέρκυρα γιατί δεν πλήρωσαν το διαιτητή!

Σκηνικό που δύσκολα θα μπορούσε να συναντήσει κανείς αλλού πέρα από την ποδοσφαιρική Ελλάδα στήθηκε στα Χανιά. Το παιχνίδι της τοπικής...


Σκηνικό που δύσκολα θα μπορούσε να συναντήσει κανείς αλλού πέρα από την ποδοσφαιρική Ελλάδα στήθηκε στα Χανιά.
Το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Κέρκυρα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00, αλλά μέχρι και την έναρξή του οι γηπεδούχοι δεν είχαν βρει χρήματα για να καλύψουν (ως όφειλαν) το εξοδολόγιο των διαιτητών.
Αφού, λοιπόν, τους δόθηκε προθεσμία από τον ρέφερι, Γρατσάνη μέχρι τις 15:20 για να διευθετήσουν το θέμα, κατάφεραν εντέλει να συγκεντρώσουν το ποσό δύο λεπτά αργότερα.

Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν ωστόσο στον διαιτητή και τις παραινέσεις ακόμα και από τους φιλοξενούμενους να αρχίσει το ματς, εκείνος εμφανίστηκε ανένδοτος και αποφασισμένος να κλείσει το φύλλο αγώνα.
Έτσι, κλείστηκε στα αποδυτήρια και παρόλο που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης θέλησε να του δώσει το ποσό (2.050 ευρώ) επέμεινε στην απόφαση να κατακυρωθεί το ματς στην Κέρκυρα και να μηδενιστούν οι γηπεδούχοι.
Ο διαιτητής του αγώνα δεν άλλαξε γνώμη και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ματς να κατοχυρώνεται στην Κέρκυρα χωρίς να διεξαχθεί. Βάσει του κανονισμού -επίσης- τα Χανιά θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο από 8.000 έως και 40.000 ευρώ.
(Πηγή: sport-fm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση