GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H AEK θέλει Βιγιάλμπα

Μπορεί το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ να είναι θολό, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προχωρά ανεξάρτητα από...


Μπορεί το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ να είναι θολό, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προχωρά ανεξάρτητα από το αν ο προπονητής θα παραμείνει ή όχι. Είναι, ούτως ή άλλως, σαφές πως δύο από τις μεγάλες ανάγκες της «Ένωσης» αφορούν στην απόκτηση εξτρέμ και στόπερ.

Για την πρώτη θέση, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» στο στόχαστρο της «Ένωσης» βρίσκεται ο Έκτορ Βιγιάλμπα. Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό, που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και έχει γεμάτες σεζόν με τη Σαν Λορέντζο εδώ και 3-4 χρόνια. Πέρσι είχε 27 εμφανίσεις και 6 γκολ, ωστόσο φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα, κάτι που συνδέεται με την άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του 2016. Ο βραχύσωμος παίκτης (1,72μ.) φέρεται να θέλει να κάνει το άλμα για την Ευρώπη και η ΑΕΚ τον παρακολουθεί στενά.

Ασφαλώς δεν είναι η μόνη περίπτωση ακραίου που κοιτάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Πέραν του 28χρονου Πορτογάλου Ούκρα της Ρίο Άβε, η Live Sport αναφέρει πως οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντι Μπαρτόλο θα παρακολουθήσουν το Σάββατο τον Πέδρο Σάντος της Μπράγκα. Ο 27χρονος Πορτογάλος έχει φέτος 20 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση