GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Kӓrcher Ελλάδος εγκαινιάζει τις νέες εγκαταστάσεις της

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Kӓrcher Ελλάδος, στη Μεταμόρφωση, Μωραϊτίνη 18...


Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Kӓrcher Ελλάδος, στη Μεταμόρφωση, Μωραϊτίνη 18 παρουσία πλήθους κόσμου.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο ιερέας της ενορίας Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος, ενώ την κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κος Καρπέτας Μιλτιάδης, ο Karcher CEO της Νότιας Ευρώπης κος Ricardo Eimil και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Karcher Ελλάδος κος Φραντζής Λάζαρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, προμηθευτές και έμποροι της εταιρείας και πλήθος συνεργατών που θέλησαν να δουν από κοντά τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και να ευχηθούν.

Οι νέες εγκαταστάσεις, που αποτελούν βασικό πυλώνα ενός επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ολοκληρώθηκαν και η Kärcher Ελλάδας περνάει σε επόμενο επίπεδο. Εκτός από τα γραφεία της εταιρείας στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχει ένα showroom 500τμ. όπου ο επισκέπτης  μπορεί να δει όλη τη γκάμα προϊόντων που απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή αλλά και στον επαγγελματία. Επίσης, στο υπόγειο των εγκαταστάσεων βρίσκεται το πλήρες, σύγχρονο και πιστοποιημένο κατά ISO συνεργείο μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και των πιο υψηλών προδιαγραφών, ενώ στον ίδιο χώρο φιλοξενείται και ο χώρος επιδείξεων και παρουσιάσεων των επαγγελματικών μηχανημάτων, όπου οι επαγγελματίες μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται πριν τον αγοράσουν. Με τις νέες εγκαταστάσεις αλλά και τις υλικοτεχνικές υποδομές, η Kärcher ανεβάζει τον πήχη ψηλά στην εκπαίδευση. Η δημιουργία εκπαιδευτικού κέντρου έχει στόχο την άριστη κατάρτιση των εργαζομένων των συνεργατών της Karcher στις εξελίξεις, στις τεχνολογίες, στα νέα προϊόντα, στις νέες υπηρεσίες, στις τακτικές πωλήσεων, ενώ παράλληλα προσφέρονται και προγράμματα τηλε-εκπαίδευσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Karcher Ελλάδος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε: «Επενδύουμε σε υποδομές και διαδικασίες. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας, σε εσάς. Επενδύουμε στη χώρα, επενδύουμε αντικυκλικά. Κόντρα στην αγορά και την οικονομία. «"Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, τη φτιάχνεις" είπε κάποτε ο Ελύτης και το κάναμε πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση