GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κένταλ Τζένερ χτύπησε παπαράτσι; H ίδια το αρνείται

Στην αντεπίθεση πέρασε το σούπερ μόντελ και αστέρι των ριάλιτι εκπομπών Κένταλ Τζένερ για να υπερασπιστεί τον εαυτό της μετά από αναφορ...


Στην αντεπίθεση πέρασε το σούπερ μόντελ και αστέρι των ριάλιτι εκπομπών Κένταλ Τζένερ για να υπερασπιστεί τον εαυτό της μετά από αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι γρονθοκόπησε έναν παπαράτσι που την είχε πλησιάσει πολύ για να τραβήξει ένα πλάνο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.
Σε μία προσπάθειά της να ξεκαθαρίσει τους πρωτοσέλιδους τίτλους το 20χρονο μοντέλο αρνήθηκε ότι χτύπησε τον άνδρα ανεβάζοντας μία σχετική επιστολή στην ιστοσελίδα της.
«Παρότι ξέρετε τον θυμό μου για τους παπαράτσι, εγώ δεν τον άγγιξα», έγραψε η Κένταλ.
Η Τζένερ εξήγησε ότι είχε κρύψει το πρόσωπό της βγαίνοντας από το κλαμπ που διασκέδαζε μαζί με τη φίλη της, επίσης μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ.
«Ήμουν πάρα πολύ ιδρωμένη, καθώς χορεύαμε όλη νύχτα στο κλαμπ. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν μία φωτογραφία», υπογράμμισε.
Η Κένταλ λέει ότι ο παπαράτσι συνέχισε να την ακολουθεί σημειώνοντας ότι «ξαφνικά αυτός ο παπαράτσι σήκωσε τη μηχανή του και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες μπροστά στο πρόσωπό μου. Απείχε λίγα μόνο εκατοστά. Είχα ενοχληθεί τόσο πολύ. Το μόνο που του ζήτησα ήταν να μου αφήσει λίγο χώρο να αναπνέω κι αυτός δεν το σεβάστηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση