GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή: Έπρεπε να αντέξω ότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι...

H κόρη του Λευτέρη Πανταζή μεγάλωσε και εμφανίζεται μαζί του στο Caramella Live, κλέβοντας τις εντυπώσεις στη σκηνή. Αλλά εκτός από το ...


H κόρη του Λευτέρη Πανταζή μεγάλωσε και εμφανίζεται μαζί του στο Caramella Live, κλέβοντας τις εντυπώσεις στη σκηνή. Αλλά εκτός από το τραγούδι αγαπά και την υποκριτική που σπούδασε στο Μαϊάμι.
Η Κόννυ Μεταξά μίλησε για όλα στο περιοδικό People.

Πότε αποφάσισες ότι θέλεις να ασχοληθείς με το θέατρο;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έκανα πάντα παραστάσεις στο σπίτι μου μόνη ή πήγαινα στην πλατεία και καλούσα κι άλλους να με δουν. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν, αν και στην αρχή η μητέρα μου ήταν λίγο διστακτική, σκεφτόταν πως ο χώρος είναι σκληρός και θα περάσω δύσκολα. Θα ήθελε να γίνω δικηγόρος. Μετά όμως, όταν είδαν ότι είναι κάτι που αντιμετώπιζα με σοβαρότητα και δεν το ήθελα από ψώνιο, με στήριξαν. Γενικά και στο σχολείο δεν με τραβούσαν τα άλλα μαθήματα, μου άρεσε μόνο ό,τι ήταν καλλιτεχνικό.
Ως παιδί ήσουν ντροπαλή και εσωστρεφής. Σήμερα δείχνεις το αντίθετο
Δεν είμαι το αντίθετο, έτσι είμαι και τώρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που είναι εσωστρεφείς – εξωστρεφείς. Χρησιμοποιούν την εξωστρέφεια σαν άμυνα, επειδή ουσιαστικά είναι εσωστρεφείς. Εγώ, όταν είμαι εξωστρεφής και κάνω «φασαρία», νιώθω πως αυτό μου τρώει πολλή ενέργεια. Οι άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς από τη φύση τους παίρνουν ενέργεια από αυτό, δεν τη χάνουν.
Δείχνεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Χρειάστηκες ποτέ τη βοήθεια κάποιου ειδικού;
Ναι, έχω πάει σε ψυχολόγο και από μικρή διάβαζα ψυχολογία. Όταν μεγαλώνεις σε μια τέτοια οικογένεια και δεν έχεις ούτε αδέλφια, δεν έχεις σε κάποιον να μιλήσεις, πρέπει κάπως να βρεις τα πατήματά σου και να ψαχτείς μόνος. Πάντως, με τον εαυτό μου δεν είμαι καθόλου καλά! Όλος αυτός ο δυναμισμός που ίσως εκπέμπω είναι και πάλι άμυνα. Για παράδειγμα, έπρεπε να είμαι δυναμική για να αντέξω το ότι δεν είχα τον πατέρα μου πλάι μου, να αντέξω το ότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, να αντέξω που δεν είχα αδέλφια και κάποιον να μιλήσω, να αντέξω που μετακόμιζα συνέχεια. Πήγα όταν γύρισα από την Αμερική, διότι άλλαξε τελείως η ζωή μου και μου ήρθε λίγο απότομο. Το ίδιο διάστημα ξεκίνησα και μαθήματα γιόγκα, τα οποία με βοήθησαν εξίσου.
Τελειώνοντας το σχολείο πήγες στην Αμερική για σπουδές. Πώς ήταν η ζωή σου εκεί;
Φανταστική! Τέλεια! Ήταν καλή εμπειρία, γιατί 24 ώρες το 24ωρο ασχολιόμουν με αυτό που αγαπώ, την υποκριτική. Κάναμε κάτι μαθήματα που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ ότι έχουν να κάνουν με την υποκριτική, το ψάχναμε πολύ και ήμουν πωρωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση