GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιρανή που μάγεψε το Iταλικό Voice

Η 31χρονη Κίμια Γκορμπάνι είχε συλληφθεί πολλές φορές όσο ζούσε στην Τεχεράνη, επειδή τραγουδούσε δημοσίως χωρίς τη συνοδεία κάποιου άν...


Η 31χρονη Κίμια Γκορμπάνι είχε συλληφθεί πολλές φορές όσο ζούσε στην Τεχεράνη, επειδή τραγουδούσε δημοσίως χωρίς τη συνοδεία κάποιου άντρα. Η Κίμια έφυγε από την πατρίδα της και εγκαταστάθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας πριν δύο χρόνια.
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή σε όλη την Ιταλία. Η έγκυος γυναίκα «μάγεψε» τους κριτές του Ιταλικού Voice με τη φωνή και το παραδοσιακό περσικό τραγούδι της ενώ στο τέλος έβγαλε την μαντήλα της και κατήγγειλε την καταπίεση των γυναικών στη χώρα της.
«Εμείς οι Ιρανές ζούμε δύσκολη ζωή στη χώρα μας και δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε μόνες, χωρίς κάποιον άντρα δίπλα μας, αλλά μόνο σε χορωδία. Το όνειρό μου ήταν να τραγουδήσω. Θέλω να διδάξω στην κόρη μου να είναι δυνατή και ελεύθερη» είπε η ελεύθερη πια Κίμια και το κοινό την καταχειροκρότησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση