GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρησαν να πουλήσουν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone

Ένα ζευγάρι 19 ετών στην Κίνα, απέκτησε κατά λάθος παιδί όταν κάτι δεν πήγε καλά με τη διαδικασία της αντισύλληψης. Όταν το βρέφος έγι...


Ένα ζευγάρι 19 ετών στην Κίνα, απέκτησε κατά λάθος παιδί όταν κάτι δεν πήγε καλά με τη διαδικασία της αντισύλληψης.
Όταν το βρέφος έγινε 18 ημερών, οι νέοι γονείς αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν πουλώντας το και χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα. Έθεσαν την τιμή πώλησης στα 23.000 γουάν-περίπου 4.700 δολάρια- για να αγοράσουν ένα iPhone και ένα μοτοποδήλατο.
Σύμφωνα με κινέζικο δημοσιογραφικό σάιτ, βρέθηκε αγοραστής: ένας Κινέζος, με την αδελφή του οποίου μένει προσωρινά το βρέφος. Ο Κινέζος-αγοραστής, κατέδωσε τον πατέρα του παιδιού στην αστυνομία και αυτός συνελήφθη, ενώ καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση. Η αστυνομία εντόπισε επίσης τη μητέρα του παιδιού η οποία απολογήθηκε στην αστυνομία: «Είμαι και η ίδια υιοθετημένη και πολλοί στην πόλη που μένω στέλνουν τα παιδιά τους σε άλλα σπίτια για να τα μεγαλώσουν εκείνοι. Δεν ήξερα πως είναι παράνομο».
Κάθε χρόνο, χιλιάδες παιδιά απαγάγονται και πωλούνται μέσω διαδικτύου στην Κίνα, ενώ στις υπόλοιπες χώρες το φαινόμενο υφίσταται αλλά χωρίς να είναι τόσο έντονο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση