GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαρμάκι στάζει ο Τζον Κλιζ: Kοντός και στραβοκάνης ο Ντάνιελ Κρεγκ

Ο ηθοποιός Τζον Κλιζ, που ενσάρκωσε τον περίφημο Q σε δύο ταινίες του πράκτορα 007, έσταξε φαρμάκι στην τηλεοπτική εκπομπή «The Morning...


Ο ηθοποιός Τζον Κλιζ, που ενσάρκωσε τον περίφημο Q σε δύο ταινίες του πράκτορα 007, έσταξε φαρμάκι στην τηλεοπτική εκπομπή «The Morning Show», για το ύψος και το μορφωτικό επίπεδο του Ντάνιελ Κρεγκ!
«Απλώς δεν είναι αρκετά ψηλός, λυπάμαι», ανέφερε, ενώ δεν στάθηκε μόνο εκεί και συνέχισε λέγοντας: «τα πόδια του είναι πολύ κοντά».
Ακόμα τον αποκάλεσε υποτιμητικά «Μικρό Ουαλό» και «Στραβοκάνη».
Αφού τελείωσε με τον σχολιασμό του για την εξωτερική εμφάνιση προχώρησε στο επίπεδο μόρφωσης του πράκτορα 007 αναφέροντας: «Σίγουρα δεν πήγε στο Ίτον».
Αντίθετα, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες «Ο κόσμος δεν είναι αρκετός» και «Πέθανε μια άλλη μέρα» Πιρς Μπρόσναν. Είπε ότι όχι μόνο του ταίριαζε καλύτερα ο ρόλος από τον Κρεγκ, αλλά ότι τον θεωρεί τον καλύτερο Τζέιμς Μποντ μετά τον Σον Κόνερι.
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση