GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Lady Gaga αποκαλύπτει πώς ονειρεύεται τον γάμο της

Η Lady Gaga δεν συνηθίζει να μιλά για τo πώς ονειρεύεται την γαμήλια τελετή της, ωστόσο, για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της και μίλησε ...


Η Lady Gaga δεν συνηθίζει να μιλά για τo πώς ονειρεύεται την γαμήλια τελετή της, ωστόσο, για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της με τον Τέιλορ Κίνεϊ.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια ανέφερε ότι οι γυναίκες της οικογένειά της συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό του και στις απαραίτητες προετοιμασίες.
«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να μην αφήσω τη μαμά μου να το κάνει αυτό, όπως και την οικογένειά μου… Νομίζω ότι αν είχα αρνηθεί στις γυναίκες της ζωής μου τον σχεδιασμό του γάμου μου, τότε απλά θα ήθελαν να με σκοτώσουν», είπε η Lady Gaga.
Πάντως, αμέσως μετά, έσπευσε να υποβαθμίσει όλα αυτά που προετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα της ζωής της λέγοντας ότι «δεν σχεδιάζουμε κάτι που να αξίζει τον κόπο να γραφεί».
Η τραγουδίστρια επισήμανε επιπλέον ότι θα ήθελε μία τελετή με «οικογενειακό» στιλ και μία δεξίωση για τους αγαπημένους της ανθρώπους, που θα περιλαμβάνει τα μέλη της πολύ μεγάλης ιταλικής οικογένειας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση