GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προγράμματα κατάρτισης στο Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Δυο νέα προγράμματα κατάρτισης προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τα προγράμματα προσφέρονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού κύκλου «Ψυχ...


Δυο νέα προγράμματα κατάρτισης προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τα προγράμματα προσφέρονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού κύκλου «Ψυχική και Κοινοτική Υγεία 2».
Τα νέα προγράμματα θα αφορούν την «Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική & στο Life Coaching (Προπονητική ζωής)». Το πρόγραμμα υλοποιείται συνεργασία με το Athens Coaching Institute.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα (αναλυτικές πληροφορίες και τον πλήρη οδηγό σπουδών δείτε στα συνημμένα αρχεία στο τέλος του κειμένου).

Διάρκεια προγράμματος

Το Πρόγραμμα απαρτίζεται από τρία εξάμηνα:
Το πρώτο θα είναι το εξάμηνο θεωρητικής κατάρτισης, το δεύτερο αποτελεί συνδυασμό της θεωρητικής κατάρτισης με έμφαση στα βιωματικά εργαστήρια τα οποία θα διενεργούνται. Το τρίτο εξάμηνο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το coaching και προϋποθέτει την επιτυχή παρακολούθηση των προηγουμένων δύο εξαμήνων.

Τίτλος πιστοποίησης

Η επιτυχής περάτωσή του οδηγεί σε τίτλο πιστοποιημένο από φορείς του εξωτερικού, όπως περιγράφεται παρακάτω. Το τρίτο εξάμηνο θα διενεργηθεί στις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ενώ είναι δυνατή η δημιουργία τμήματος σε όποια πόλη συγκεντρώσει ομάδα άνω των 20 ατόμων .
To πρόγραμμα τριών εξαμήνων πιστώνει συνολικά 1100 ώρες, θεωρητικής, βιωματικής και πρακτικής επιμόρφωσης.

Κόστος φοίτησης

Οι υποψήφιοι δηλώνουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, εάν θα παρακολουθήσουν μόνο τα δύο πρώτα εξάμηνα με συνολικό κόστος 550 ευρώ (500 ώρες) που θα καταβάλλεται σε τρεις δόσεις ή εάν θα συμπεριλάβουν στην κατάρτισή τους και το Γ’ επαγγελματικό εξάμηνο, που οδηγεί στην πιστοποίηση βάσει κριτηρίων από ξένους φορείς, με συνολικό κόστος όλων των εξαμήνων στα 900 ευρώ σε τέσσερις δόσεις και 1100 ώρες.
Όποιος παρακολουθήσει τα δύο πρώτα εξάμηνα η πρώτη δόση που θα καταθέσει είναι: 184 ΕΥΡΩ
Όποιος παρακολουθήσει και τα τρία εξάμηνα η πρώτη δόση που θα καταθέσει είναι: 225 ΕΥΡΩ
Η εγγραφή ολοκληρώνεται μόνο με την κατάθεση της αντίστοιχης πρώτης δόσης στο λογαριασμό της επιτροπής ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Μετά την εισαγωγή στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης δε γίνεται δεκτή ούτε εξετάζεται καμία αίτηση επιστροφής χρημάτων.
  • 10% έκπτωσης δικαιούνται όλοι οι άνεργοι, οι φοιτητές και τα άτομα με αναπηρία, που θα προσκομίσουν εγκαίρως όλα τα προβλεπόμενα νόμιμα και επικυρωμένα πιστοποιητικά.
  • 15% έκπτωσης δικαιούνται όσοι καταθέσουν ολόκληρο το ποσό μέχρι τη λήξη των εγγραφών.
  • 50% έκπτωσης δικαιούνται όλοι οι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής ή Κατάρτισης Στελεχών ανθρωπιστικών οργανισμών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές.

Διάρκεια εγγραφών

Η Διάρκεια Περιόδου Εγγραφώ είναι από 3 Φεβρουαρίου 2016 - 27 Μαρτίου 2016.

Διαδικασία εγγραφής

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αναλυτικά τη φόρμα εγγραφής και να την αποστείλουν στην διοικητική υπεύθυνη του προγράμματος (Πρασσά Ελένη e.prassa@acadimia.com ) μαζί με το απόκομμα πληρωμής της πρώτης δόσης στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
(Alpha Bank, Αριθμός λογαριασμού: 601-00200-1000326, IBAN: GR680 1406010601002001000326 SWIFT CODE – CRBAGRAA Κάτοχος λογ/σμού: UNIVERSITY OF THE AEGEAN RESEARCH UNIT Ταχυδρομική διεύθυνση υποκαταστήματος: 15 AKTI KOUNTOURIOTOY STR)

Καμία αίτηση δεν εξετάζεται εάν δεν συνοδεύεται από το απόκομμα κατάθεσης και την αιτιολογία κατάθεσης.

Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλείσθε να αναγράφετε το «ονοματεπώνυμό σας» και τον κωδικό προγράμματος «2795».
Φόρμα εγγραφής
Πληροφορίες:
Πρασσά Ελένη
e-mail: e.prassa@acadimia.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940911716

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση