GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΟΖ MADE IN CHINA!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Παραμονές Εθνικής επετείου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ο αρμόδιος υ...

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ 
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Παραμονές Εθνικής επετείου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ο αρμόδιος υπουργός μας θυμίσανε τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και το συνεχές έγκλημα αυτής της κυβέρνησης.
Με απόφαση του εν λόγω υπουργείου ο Ελληνικός στρατός αποφάσισε την προμήθεια στρατιωτικών ενδυμάτων ύψους 105.000, με τίμημα 245.000 € με προμηθευτή βιομηχανία κινεζικής προελεύσεως και η οποία κατασκευάζει ενδύματα στην ειδική οικονομική ζώνη τηςYiwu.
Την ώρα που το Υπουργείο Εθνικής αμύνης αλλάζει άρδην τον προϋπολογισμό δαπανών λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων κόβει δαπάνες από εξοπλιστικά προγράμματα και προγράμματα σίτισης οπλιτών την ίδια ώρα θα διαθέσει 79 εκατομμύρια ευρώ χρήματα του Ελληνικού λαού που θα πηγαίνανε σε προγράμματα δημοσίων επενδύσεων του στρατού για την κατασκευή λειτουργία και σίτιση των hot spots. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του hot spots του σχιστού στον Πειραιά που θα διατεθεί το ποσό 9,8 εκατομμυρίων ευρώ για την σίτιση 1.700.000 γευμάτων
Την ώρα που περικόπτεται κάθε είδους δαπάνη λειτουργίας του Ελληνικού στρατού προμηθεύονται είδη ρουχισμού λόγω χαμηλού κόστους από κινεζικές εταιρείες αμφιβόλου ποιότητας. Αναρωτιόμαστε μονάχα που πήγανε οι υποσχέσεις του εν λόγω υπουργού για την επαναλειτουργία και στήριξη της Ελληνικής βιοτεχνίας ρουχισμού, για την επαναλειτουργία της μονάδος παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων στο τρίγωνο του Έβρου που πήγανε οι υποσχέσεις απόδοσης ευθύνης για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και την μη λειτουργία όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί πως θα κάνει.
Η αναξιοπιστία λόγων και πράξεων αυτής της κυβέρνησης και των εταίρων της σε όλα τα επίπεδα πολιτικής διαχείρισης.
Χρόνια πολλά Ελληνες, τώρα μπορείτε να πάτε στις παρελάσεις να καμαρώσετε τον Ελληνικό στρατό και τα τέκνα μας με στολές που φέρουν κινεζική σημαία.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση