GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλτροου: Moυ αρέσει να γερνάω

Μπορεί η ίδια να δέχεται πολλές επικρίσεις για τη λειτουργία μιας ιστοσελίδας συμβουλών για καλύτερη ζωή, μέσω της οποίας πωλούνται και...


Μπορεί η ίδια να δέχεται πολλές επικρίσεις για τη λειτουργία μιας ιστοσελίδας συμβουλών για καλύτερη ζωή, μέσω της οποίας πωλούνται και είδη πολυτελείας που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αποκτήσουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, όμως διατηρεί την φυσική της εικόνα και απαντάει στους επικριτές της.
«Πρώτα απ' όλα μού αρέσει να γερνάω. Εγώ έτσι εκτιμώ τις εμπειρίες της ζωής, από τις ενέργειές μου και τις ρυτίδες μου, που έρχονται μαζί μ' αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να γυρίσω τον χρόνο πίσω», είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα «The Huffington Post».
Η 43χρονη ηθοποιός θέλει να «διατηρήσει ό,τι μπορεί» έτσι ώστε να μην χρειαστεί να «ξεκινήσει το κόψιμο του προσώπου της». Γι αυτό έχει επενδύσει όλη της την ενέργεια και την τεχνογνωσία στη δημιουργίας σειράς οργανικών προϊόντων περιποίησης του προσώπου και του σώματος με την ονομασία Goop.
Αφού έμαθε για τα αμέτρητα τοξικά συστατικά που περιέχουν πολλά καλλυντικά, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να ησυχάσει, μέχρι αυτή και η ομάδα από τους χημικούς με τους οποίους συνεργάζεται, ήταν σε θέση να παρουσιάσουν μία σειρά από οργανικά προϊόντα περιποίησης με υψηλή ποιότητα, καταρρίπτοντας παράλληλα τη θεωρεία που θέλει τα βιολογικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται μόνο από ανθρώπους με εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση