GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Nicola στο SMF

Τον Nicola και το show «Vespa Freestyle» θα έχουμε τη χαρά να δούμε στο φετινό SMF Thessaloniki 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξ...


Τον Nicola και το show «Vespa Freestyle» θα έχουμε τη χαρά να δούμε στο φετινό SMF Thessaloniki 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 17 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Ο Nicola είναι ο πιο διάσημος αναβάτης Vepsa στον κόσμο και αυτό γιατί έχει επιλέξει το ιστορικό αυτό δίκυκλο ως μέσο για τα εκπληκτικά του stunts, στο «Vespa Freestyle Show» που παρουσιάζει ανά τον κόσμο.
Φέτος την άνοιξη, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον εκπληκτικό Nicola στην χώρα μας, στα πλαίσια του Scooter Moto Festival (SMF) που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη και του οποίου το Moto Τρίτη, είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας.
Λίγα λόγια για τον Nicola:
Στα 15 του οδήγησε την πρώτη του Vespa και αμέσως έγινε το πάθος του. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 η «σφήκα» αποτελούσε για τα παιδιά μια ευκαιρία να αισθανθούν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι! Ο Nicola LΆimpennatore θυμάται ακόμα τις μεγάλες στιγμές που έζησε στη σέλα μαζί με το άλλο του μισό τριγυρνώντας στους δρόμους της Empoli, κάνοντας δειλά τα πρώτα του βήματα.
Λίγο καιρό αργότερα, στην ηλικία των 16-17 ετών, ανακάλυψε το περίφημο "CNG", μια λεωφόρο στα περίχωρα της Φλωρεντίας, όπου την Παρασκευή το βράδυ συγκεντρώνονταν οι λάτρεις της μοτοσικλέτας για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν "παράνομους" αγώνες δρόμου.
Εκείνη την εποχή η Vespa ήταν πολύ της μόδας και έτσι μαζί με τους πρωτοπόρους άρχισαν να συγκεντρώνονται και να πληθαίνουν ομάδες «vespisti».
Ο Nicola οδηγούμενος από το πάθος του και από την μεγάλη αποδοχή που απολάμβανε χάρη στις δημόσιες αυτοσχέδιες εμφανίσεις του, αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να οργανώσει ανάλογες συγκεντρώσεις κοντά στο σπίτι του στο Terrafino, στα περίχωρα της βιομηχανικής περιοχής της Έμπολι.
Εκεί οι αλλεπάλληλες επιδρομές της αστυνομίας τον βοήθησαν να βελτιώσει την τεχνική του και να γίνει πιο θεαματικός και τολμηρός.
Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και ο Nicola έχει πια γίνει ο πιο γνωστός αναβάτης Vespa στον κόσμο. Τα μοναδικά ακροβατικά κόλπα του ξεπερνούν πλέον τα 30. Το «Vespa Freestyle» είναι το πλέον αναγνωρίσιμα show με vespa παγκοσμίως. Στις παραστάσεις συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός θεατών από όλες τις ηλικίες.
Ωστόσο το μήνυμα που προσπαθεί πάντα να μεταφέρει στο κοινό του είναι αυτό της ασφαλούς οδήγησης. Μέσα από τα φαντασμαγορικά του ακροβατικά, κατά τα οποία λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καταδεικνύεται η ανάγκη για οδηγική πειθαρχία, ενώ γίνεται φανερή η διαφορά ενός οργανωμένου show από φιγούρες με απερίσκεπτο αυτοσχεδιασμό.
Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση