GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nissan Juke που φωσφορίζουν

Στην Μελβούρνη, δύο αναδυόμενοι καλλιτέχνες του γκράφιτι, επιμελήθηκαν την εμφάνιση σε δύο Nissan Juke, στο πλαίσιο των εορτασμών της Λ...


Στην Μελβούρνη, δύο αναδυόμενοι καλλιτέχνες του γκράφιτι, επιμελήθηκαν την εμφάνιση σε δύο Nissan Juke, στο πλαίσιο των εορτασμών της Λευκής Νύχτας, στην πόλη της Αυστραλίας.
Τα δύο Juke που είχαν «ντυθεί» με την ειδική φωσφορίζουσα βαφή, αφέθηκαν στα ταλαντούχα χέρια των καλλιτεχνών, που τα μετέτρεψαν σε έναν ιδιότυπο καμβά, χρησιμοποιώντας μαύρο χρώμα και στυλό. Σε αυτό το ιδιαίτερο γκράφιτι, συμμετείχαν και οι περαστικοί όπου μπορούσαν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα πάνω στα φωσφορίζοντα Juke, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον φακό από το smartphone τους.
Η Λευκή Νύχτα της Μελβούρνης είναι μια δημοφιλής γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο, για  12 ώρες, στην ομώνυμη πόλη. Από το 2013, η Λευκή Νύχτα μεταμορφώνει την πόλη της Μελβούρνης,  με τη συμμετοχή τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών,  σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον με  πλούσιες δράσεις εικαστικού, μουσικού και θεατρικού ενδιαφέροντος.
Το συναρπαστικό αποτέλεσμα από αυτή την ενέργεια μπορείτε να δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση