GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη no man's land: Ξαφνική επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ειδομένη

Στην Ειδομένη αποφάσισε να πάει εκτάκτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά την κατάσταση που δια...


Στην Ειδομένη αποφάσισε να πάει εκτάκτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να εκτιμήσει από κοντά την κατάσταση που διαμορφώνεται στα σύνορα με τα Σκόπια.
«Η κατάσταση εξελίσσεται σε τόπο απάνθρωπης δοκιμασίας οικογενειών και παιδιών. Αποκτά πλέον εικόνα απόλυτης ανασφάλειας, πρόβλημα υγειονομικό. Η παρούσα κατάσταση είναι μια κατάσταση ντροπής για τη διεθνή κοινότητα και μιας κυβέρνησης ακατάλληλων ανθρώπων. Η παρουσία του κράτους είναι ανύπαρκτη. Η Ειδομένη έχει εξελιχθεί σε "no man's land". Πρέπει να γίνει μετεγκατάσταση σε χώρους που θα μπορεί να εξασφαλίζεται διαμονή και ιατροφαρμακευτική στήριξη. [...] Έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε πάρα πολύ. Το τι συνέβη χθες είναι αποτέλεσμα παντελούς απουσίας του κράτους. Όταν συσσωρεύονται τόσες ΜΚΟ αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια κατάσταση πολύπλοκη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στην Ειδομένη και ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος

Την Ειδομένη επισκέπτεται σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δ. Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.
Ο κ. Αβραμόπουλος θα επιθεωρήσει τον καταυλισμό των προσφύγων και θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς, για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση