GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία Porsche στο parking της Βουλής! Σε ποιον ανήκει...

Nicos Hassapopoulos Μεγαλεία! Μία Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυ...

Nicos Hassapopoulos
Μεγαλεία! Μία Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυκλοφορεί με ανοιχτή την οροφή ακόμα και όταν βρέχει για να κάνει επίδειξη πλούτου και χλιδής. Και μετά γκρινιάζουν όταν γίνεται λόγος για μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης.
----------------------------------
Στον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων από την περιφέρεια Αττικής, Δημήτρη Καβαδέλλα ανήκει η Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής.
Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.


Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση