GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεν Άφλεκ - Ματ Ντέιμον: Ετοιμάζουν reality με έπαθλο 1 εκατ. δολάρια

O Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον υπογράφουν το νέο τηλεπαιχνίδι - reality, με τον τίτλο The Runner, που θα ξεκινήσει πιθανότατα αυτό το κ...


O Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον υπογράφουν το νέο τηλεπαιχνίδι - reality, με τον τίτλο The Runner, που θα ξεκινήσει πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι και έχει το πιο εξωφρενικό έπαθλο, αφού ο νικητής θα πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι παίκτες θα έχουν το ρόλο του καταδιώκτη και θα προσπαθούν να βρουν μέσα σε 1 μήνα έναν φυγά, ο οποίος με τη σειρά του θα διασχίζει τις ΗΠΑ και θα πρέπει να φτάνει χωρίς να εντοπιστεί σε συγκεκριμένα σημεία.
Το concept του τηλεπαιχνιδιού θυμίζει τις ταινίες The Fugitive (O Φυγάς με τον Χάρισον Φορντ) και The Running Man (με τον Άρνολντ Σβαντζενέκερ).
Ο νικητής κερδίζει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αφού θα πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια.
Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο νέο παιχνίδι, μπορούν να το δηλώσουν μέσω του επίσημου site του.

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι ποικίλες, αφού οι μισοί υποστηρίζουν ότι είναι μία έξυπνη ιδέα, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι θα είναι το χειρότερο τηλεοπτικό show που έχουν δει.

Παράλληλα, οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν σε μία νέα σειρά θρίλερ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του Φθινοπώρου. Η ιστορία θα αφορά τον Ben Larson, έναν επιχειρηματία που κρύβει την αληθινή του ταυτότητα για να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει. όμως, σύντομα θα μάθει πως δεν είναι μόνο τα δικά του μυστικά που έχουν συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση