GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Selfie του αεροπειρατή και με αεροσυνοδό - ΦΩΤΟ

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο 59χρονος Αιγύπτιος αεροπειρατής, καθώς μία νέα selfie κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μετά τον Βρ...


Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί ο 59χρονος Αιγύπτιος αεροπειρατής, καθώς μία νέα selfie κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μετά τον Βρετανό που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον αεροπειρατή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η αεροπειρατεία, μία από τις αεροσυνοδούς των αιγυπτιακών αερογραμμών, τον πλησίασε και έβγαλε φωτογραφία μαζί του.
Όπως και στην προηγούμενη selfie που είχε κυκλοφορήσει, έτσι και σε αυτή η αεροσυνοδός είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή παρά το γεγονός ότι στέκεται δίπλα στον αεροπειρατή, που υποτίθεται ότι ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.
Παράλληλα, η Telegraph δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Βρετανός ζήτησε από τον 59χρονο αεροπειρατή να τραβήξουν μαζί μία selfie φωτογραφία.

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση