GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν από skinny έγινε πληθωρικό μοντέλο - ΦΩΤΟ

Η Σαβίνα Κάρλσον είναι ένα κορίτσι από την Σουηδία, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, όταν ήταν μόλις 4 χρονών.Στην εφηβεία ...


Η Σαβίνα Κάρλσον είναι ένα κορίτσι από την Σουηδία, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, όταν ήταν μόλις 4 χρονών.Στην εφηβεία της, η Σαβίνα είχε συμμετάσχει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, όπως ο Jean Paul Gautier, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.
Στα 17 της, ωστόσο, κάτι άλλαξε μέσα της και η πανέμορφη κοπέλα από την Σουηδία άρχισε να αναθεωρεί για το σώμα της και τα κιλά της.
Οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, οι εξαντλητικές δίαιτες, η καθημερινή γυμναστική, οι πολλαπλές στερήσεις έκαναν τη Σαβίνα να αναθεωρήσει γενικά για τον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ.
Έτσι, η κοπέλα αποφάσισε να πάρει αρκετά κιλά και από "skinny" μοντέλο μετατράπηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε μια πληθωρική γυναίκα.
Παρά την σωματική της αλλαγή, η Κάρλσον εξακολουθεί να σαρώνει στις πασαρέλες και μάλιστα αποτελεί ένα από τα κορυφαία μοντέλα γνωστών εταιρειών ρούχων.

Δείτε τις φωτο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση