GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Fiat 124 Spider στη Ρώμη

Έχοντας διανύσει περισσότερα από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει από το Λος Άντζελες στο κέντρο της Ρώμης, σε συνέχεια της παγκό...


Έχοντας διανύσει περισσότερα από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει από το Λος Άντζελες στο κέντρο της Ρώμης, σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας στο Motor Show της Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου, το Fiat 124 Spider είναι τώρα έτοιμο να εμφανισθεί στους ιταλικούς δρόμους.
Πρώτη της στάση η Ρώμη, μια «συνάντηση» που συνδέει την παράδοση με την καινοτομία, κάνοντας το Fiat 124 Spider μέρος του σκηνικού της «Dolce Vita» του Φελίνι, και δίνοντάς του την ευκαιρία να επισκεφτεί το Κολοσσαίο και να κινηθεί κατά μήκος του Τίβερη.
Το νέο 124 Spider γίνεται ένα με το μοναδικό τοπίο της Ρώμης, ενώ από τα σημεία που περνά, οι επιδόσεις και η εμφάνισή της κάνουν τους Ρωμαίους να κοντοστέκονται για να θαυμάσουν αυτό το δείγμα της ιταλικής τελειότητας. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι Ιταλοί δεν μπορούν ποτέ να αντισταθούν στο όμορφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση