GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Γεροβασίλη στα tweet Κουμουτσάκου - ΦΩΤΟ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο twitter σχολίασε τη θέση που εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσά...


Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο twitter σχολίασε τη θέση που εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφορικά με το ζήτημα Τουσκ.

«Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης ο κ. Κουμουτσάκος πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μη σπαταλά τον χρόνο με γρίφους», ανέφερε σε νεότερη ανάρτησή της στο twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιές είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής. Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά», είχε σχολιάσει νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε τα tweet της Όλγας Γεροβασίλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση