GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυγάς Παππά - Δένδια στο Twitter

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Νίκος Παππάς κάνοντας αναφορά τόσο στον Νίκο Δένδια όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη. "Δεν υπάρχ...


Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Νίκος Παππάς κάνοντας αναφορά τόσο στον Νίκο Δένδια όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

"Δεν υπάρχει ακροδεξιός στη ΝΔ, λένε... Αλλά ο Νίκος Δένδιας από βήματος Βουλής "δεν χαρίζει τον Μεταξά στην ΧΑ" ... και ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως χειρότερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά (και από Παπαδόπουλο) είναι ο Τσίπρας. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη!" έγραψε ο υπουργός Επικρατείας. 

 

"Άρα, εσείς που ήσασταν μαζί με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες και στο δημοψήφισμα, είστε καραμπινάτος ακροδεξιός! Φαίνεται για μία ακόμη φορά ότι η ανοησία είναι προνόμιο των ανιστόρητων" απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας.  



"Θα μπορούσατε απλώς να ανακαλέσετε τη δήλωση περί Μεταξά. Θα το κάνετε;" ανταπάντησε ο κ. Παππάς.

 

"Είπα ότι η Χρυσή Αυγή είναι με τον Τσολάκογλου και δεν το ανακαλώ φυσικά. Αν διαφωνείτε είναι δικό σας πρόβλημα..." σχολίασε ο κ. Δένδιας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση