GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το Twitter τα έβαλαν οι Τούρκοι αξιωματούχοι

Με το Twitter τα έβαλαν οι Τούρκοι αξιωματούχοι υποστηρίζοντας ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δολοπλοκεί εναντίον του προέδρου τ...


Με το Twitter τα έβαλαν οι Τούρκοι αξιωματούχοι υποστηρίζοντας ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης δολοπλοκεί εναντίον του προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.
Όλα ξεκίνησαν όταν το hashtag #WeLoveErdogan, που ξεκίνησε ως διαδικτυακή εκστρατεία υπεράσπισης του προέδρου της Τουρκίας και δημιουργήθηκε στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων που ξέσπασε, ύστερα από το γερμανικό τραγούδι που σατίριζε τον Ερντογάν, κατέβηκε από το Twitter.
O τούρκος υπουργός δικαιοσύνης, μάλιστα ισχυρίζεται ότι το Twitter αφαίρεσε το hashtag #WeLoveErdogan από τα top trending tweets του.
«Ρωτάω τους υπεύθυνους του Twitter: Ποιος σας έδωσε εντολή να αφαιρέσετε το hashtag #WeLoveErdogan; Ήταν μία χώρα, ένας άνθρωπος, μια τρομοκρατική οργάνωηση ή κάποιος άλλος;», διερωτήθηκε ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Bekir Bozdağ.
«Είμαι απλά περίεργος: Είναι η χρήση του μηνύματος "Αγαπάμε τον Ερντογάν" ενάντια στις αρχές του Twitter; Γιατί ένα μήνυμα με το οποίο οι άνθρωποι εκφράζουν αγάπη ενοχλεί το Twitter;», πρόσθεσε. «Είμαι της άποψης ότι πρόκειται για ένα τμήμα μιας παγκόσμιας επιχείρησης εναντίον του προέδρου μας», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση