GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο website από τη BMW

To BMW Group αποκτά νέο website. Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πρωτοποριακή τεχνολογία κ...


To BMW Group αποκτά νέο website. Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πρωτοποριακή τεχνολογία και μία νέα ψηφιακή εταιρική σχεδίαση για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τρέχουσας και μελλοντικής online επικοινωνίας.
Χάρη στα γραφικά μεγάλων διαστάσεων και slider στις συλλογές (gallery) αλλά και στην απουσία πλαισίου, το νέο website προσφέρει στα ενδιαφερόμενα μέρη όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το BMW Group. Τα περιεχόμενα προβάλλονται με τρόπο που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και οποιαδήποτε συσκευή. Ανεξαρτήτως θέματος, είτε πρόκειται για τα τελευταία νέα της εταιρίας, σχετικές απαντήσεις ή πληροφορίες για επενδυτές και πολλά ακόμα target groups, όλα βρίσκονται εύκολα και διαισθητικά.
Η αμεσότητα απόκρισης του νέου website ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηστών του Internet, διασφαλίζοντας άριστη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, από Smartphone μέχρι tablet, notebook ή και PC monitor. Φωτογραφίες και βίντεο προσαρτώνται με τρόπο που επιτρέπει ιδανική απεικόνιση σε όλες τις κινητές συσκευές.
Η εικονογράφηση του νέου website www.bmwgroup.com αντανακλά επίσης τα premium πρότυπα του BMW Group. Η κεντρική εικόνα αποτελεί την καρδιά της εταιρίας: το «τετρακύλινδρο» κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της φίρμας και τα γειτονικά κτίρια BMW Welt, Μουσείο BMW και εργοστάσιο του Μονάχου.
Το website θα παρουσιάσει την επετειακή καμπάνια «The next 100 Years» στις 7 Μαρτίου 2016, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα των επετειακών εκδηλώσεων της εταιρίας. Η πρόσβαση στην παρουσίαση θα γίνεται είτε μέσω του website ή απευθείας μέσω του www.bmwgroup.com/next100 . Ομοίως, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ζωντανά με live stream τη θεαματική εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group στις 7 Μαρτίου 2016 στις 16:00 σε αυτό το σύνδεσμο.
Η Interone ανέλαβε το δημιουργικό και τη σχεδίαση, ενώ η πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής valtech ήταν υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση