GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

X-Men: Apocalypse - Κυκλοφόρησε νέο συναρπαστικό τρέιλερ

Νέο τρέιλερ της διάσημης σειράς ταινιών "X-Men" έχει δοθεί στη δημοσιότητα, με το σλόγκαν "Μόνο οι ισχυροί θα επιβιώσουν...


Νέο τρέιλερ της διάσημης σειράς ταινιών "X-Men" έχει δοθεί στη δημοσιότητα, με το σλόγκαν "Μόνο οι ισχυροί θα επιβιώσουν".
Η ομάδα των υπερηρώων αυτή τη φορά καλούνται να αντιμετωπίσουν τον αρχαιότερο μεταλλαγμένο όλων των εποχών, ο οποίος έχει επιστρέψει με "κατακτητικές" διαθέσεις.
Τα γενετικά πειράματα στρέφουν τον ένα μεταλλαγμένο απέναντι στον άλλο, σε σημείο που κάποια στιγμή ακόμα και ήρωες όπως ο Wolverine κι ο Angel ανακαλύπτουν τη σκοτεινή τους πλευρά και συνεργάζονται μαζί του. Στο «The Age of Apocalypse» οι X-Men βιώνουν την εμπειρία ενός εναλλακτικού μέλλοντος με τον αρχαιότερο μεταλλαγμένο να έχει υπό τον έλεγχό του την Αμερική, στην οποία έχει επιβάλει στρατιωτικό καθεστώς.
Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η ομάδα των νέων X-Men πρέπει να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.
Στην Ελλάδα θα μπορέσουμε να μάθουμε την εξέλιξη της μάχης στις 19 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση