GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Αστυνομική έφοδος με δακρυγόνα στα γραφεία της εφημερίδας «Zaman» - ΒΙΝΤΕΟ

Δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και οχημάτων με εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση για να απομακρύνουν το ...


Δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και οχημάτων με εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση για να απομακρύνουν το πλήθος και να εισβάλουν βίαια στα γραφεία της εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Τουρκία, της Zaman, μετά την απόφαση δικαστηρίου να τεθεί υπό δικαστική επιμέλεια, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδονται απευθείας μέσω Διαδικτύου.

Πολλές εκατοντάδες υποστηρικτές της Ζαμάν είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της εφημερίδας για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης. Κρατικά τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν αιτήματος εισαγγελέα που διεξάγει έρευνα σχετικά με τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.

Ο Γκιουλέν, άλλοτε στενός σύμμαχος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορείται ότι συνωμότησε για να ανατρέψει την κυβέρνηση, μετά τις διαρροές στοιχείων για ένα σκάνδαλο διαφθοράς το 2013 που πιστεύεται ότι έκαναν αστυνομικοί πιστοί στο θρησκευτικό του τάγμα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση