GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τζιχαντιστές δολοφόνησαν 175 εργάτες κοντά στη Δαμασκό

300 εργάτες απήχθησαν από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους την Δευτέρα από εργοστάσιο τσιμέντου σε περιοχή βορειοανατολικά της Δαμασκού. Οι ...


300 εργάτες απήχθησαν από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους την Δευτέρα από εργοστάσιο τσιμέντου σε περιοχή βορειοανατολικά της Δαμασκού.

Οι τζιχαντιστές σφαγίασαν τους 175 από τους 300 εργάτες που απήγαγαν από εργοστάσιο τσιμέντου, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Συρίας SANA , επικαλούμενο πηγή από το εργοστάσιο, μετέδωσε ότι δεν υπήρξε καμία επιτυχία στην προσπάθεια των εργοδοτών να έρθουν σε επαφή με τους απαχθέντες, ενώ η διεύθυνση της εταιρείας είχε ενημερώσει το υπουργείο Βιομηχανίας της χώρας για την απαγωγή των εργαζομένων και για την αδυναμία να επικοινωνήσει μαζί τους.

Κάτοικος της πόλης ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Δεν έχουμε κατορθώσει να επικοινωνήσουμε με μέλη της οικογένειάς μας από το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στο εργοστάσιο, δεν έχουμε καμία πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκονται».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση