GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΛΑΦΟΣ για Κουντουρά! Ο ΕΟΤ δεν έστελνε για έλεγχο διαφημιστικά κονδύλια 20 εκ.€...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Μάχη ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα διαφημιστικά κονδύλια του ΕΟΤ. Στο τέλος για πρώτη φορά ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Μάχη ξέσπασε στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα διαφημιστικά κονδύλια του ΕΟΤ. Στο τέλος για πρώτη φορά ο ΕΟΤ υποχρεώθηκε να στείλει εφέτος το διαφημιστικό του πρόγραμμα προς έγκριση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μετά τη νομοθετική παρέμβαση του υπουργείου Επικρατείας που ζητούσε από τους φορείς του δημοσίου να εφαρμόσουν τη σχετική νομοθεσία, δημοσιοποιώντας όχι μόνο την κατανομή των διαφημιστικών κονδυλίων αλλά και την αιτιολόγηση αυτής.

Όπως λένε κυβερνητικές πηγές, η απροθυμία των υπηρεσιακών στελεχών να στείλουν τα στοχεία ήταν αρχικά εντυπωσιακή, σημειώνοντας ότι παρά την πρωτοφανή οικονομική κρίση, που περνά η χώρα, κάποιοι δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι το πάρτι με τα χρήματα του ελληνικού λαού, έφτασε στο τέλος του.

Το διαφημιστικό κονδύλι του ΕΟΤ είναι εντυπωσιακό: Για το 2016 προβλέπεται να διαθέσει 19.440.960 ευρώ (σχεδον 20 εκ.) για διαφήμιση εντός και εκτός Ελλάδας.
Το αποτέλεσμα συνιστά κόλαφο για την αρμόδια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που προέρχεται από τους ΑΝΕΛ. Τελικά ο ΕΟΤ συμμορφώθηκε με τη νομοθεσία και όπως λένε από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας "μπήκε έτσι τέλος σε μια θολή κατάσταση που άφηνε περιθώρια για σκιώδεις κινήσεις, καθώς τα ποσά που διατίθενται, είναι μεγάλα και σε τέτοιες περιπτώσεις η διαφάνεια είναι εκ των ων ουκ άνευ...".

Να θυμηθούμε και ποιοι αποτελούν το ΔΣ του ΕΟΤ:
Σπυρίδων Αλεξίου του Σωτηρίου, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας - Πρόεδρος Δ.Σ.
Αγγελική Χονδροματίδου, Εμπειρογνώμονας σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας - Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Ευρυδίκη Κουρνέτα του Παναγιώτη, δικηγόρος Αθηνών - Μέλος Δ.Σ.
Μιχαήλ Νικολακάκης, Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού - Μέλος Δ.Σ.
Σταύρος Χατζάκος, Πρόεδρος Κρουαζιέρας Ευρώπης και Ελλάδος, Πρόεδρος Λιμένων Ελλάδος - Μέλος Δ.Σ.
Ιωάννης Παράσχης, Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» - Μέλος Δ.Σ.
Αντώνιος Καμπουράκης, Ξενοδόχος, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Δωδεκανήσου - Μέλος Δ.Σ.
Πολυχρόνης Γριβέας του Σπυρίδωνος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος «ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε» Βουλιαγμένης - Μέλος Δ.Σ.

1 σχόλιο

  1. Η γκαστρωμένη διαδοχή του Αβραμόπουλου στη βουλευτική έδρα, από την Έλενα Κουντουρά.
    2 Δεκεμβρίου 2011by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
    === Μεγάλο γκάστρωμα και αναστάτωση έφερε στη ΝουΔού, η παραίτηση από τη βουλευτική έδρα, για να υπουργοποιηθεί στου Παπαδήμου την αυλή, ο μεγάλος διαπλεκόμενος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
    === Πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική ήταν η πρώην μοντέλα Έλενα Κουντουρά και αμέσως μετά ακολουθούσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης.
    === Όμως, η Έλενα είχε μεγάλες επιφυλάξεις, διότι και καθότι, μόλις το 2010 τη κοπάνησε …»οριστικά» για το Αμέρικα, όπου την είχε κοπανήσει οριστικά ο επιχειρηματίας σύζυγός της, πρώην μπασκετμπολίστας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος.
    === Η Έλενα είχε ξοδέψει πολύ από το μοντελικό της χρήμα για να χτίσει το πολιτικο-«φιλανθρωπικό» της προφίλ, αλλά το 2010 ήταν στραβή χρονιά και το ζεύγος ένιωσε να τραυματίζεται ανεπανόρθωτα. Έτσι, είπε κατ’ αρχήν ΟΧΙ και ο Σαμαράς-Μπενάκης στράφηκε προς τον Αλογοσκούφη. Ο Αλογοσκούφης όμως, είναι πρώην υπουργός οικονομικών του αρχιληστή Καραμανλή και ένας επιφανές μέλος της συμμορίας του Λόντον Σκουλ Οφ Οικονόμικς, ο οποίος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το ληστρικό οικονομικό μας μπάχαλο.
    === Λέγεται δώθε και κείθε, ότι ο Αλογομούρης πρώην υπουργός της συμφοράς μας, συμβουλεύθηκε τον ανίκανο αρχηγό συμμορίας Καραμανλή, ο οποίος και του αποκάλυψε ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και ότι πολλοί θα βρουν την ευκαιρία να του φορτώσουν όλα τα φέσια. Έτσι, ο Αλογοσκούφης είπε το αμετάπειστο ΟΧΙ του, που ανάγκασε τον Σαμαρά-Μπενάκη, να επιστρέψει στη μισάνοιχτη ποδιά της πρώην μοντέλας Έλενας Κουντουρά και να τις εξηγεί πόσο για χάρη της αγαπούσε τη μέθοδο Αυνάν.
    === Η Έλενα Κουντουρά είχε και έχει τρομερές και φοβερές πολιτικές φιλοδοξίες, άλλως δεν θα επένδυε ένα κάρο λεφτά στο φιλανθρωπικό ίμαντζ, αλλά το μεγάλο πρόβλημά της ήταν τα χρέη. Μέχρι ΚΑΙ το 2008, ο αγαπημένος της Σαράντης Παπαχριστόπουλος, εξαγόραζε ή κατασκεύαζε περιοδικά έντυπα, ως επί το πλείστον συγκεκριμένης υποκουλτούρας, μέσα σε μια περιορισμένη και άγρια ανταγωνιστική αγορά. Από την επόμενη χρονιά (2009) εμφανίστηκαν κάτι κατάμαυρα σύννεφα, να, τόσα, ίσα με το μπόϊ του. Τα χρέη άρχισαν να μαζεύονται με γεωμετρική πρόοδο…. Το ίδιο και οι αγωγές. Ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος τη κοπανάει για Αμερική και αφήνει προμηθευτές και προσωπικό σύξυλους…. Μετά από λίγους μήνες φεύγει και η Έλενα, διότι δηλώνει ερωτευμένη και ότι δεν μπορεί να ζει μακριά από το αμόρε της….
    === Τι νέο αμόρε της έταξε, τι θέση στη κυβέρνηση Παπαδήμου χωρίς να χάσει τη βουλευτική της έδρα της έταξε ο γαλάζιος γκαγκάς…. Τίποτα.
    === Τελικά, (λέγεται στις πιάτσες) ότι ο Σαμαράς-Μπενάκης, της έδωσε εγγυημένες διαβεβαιώσεις, ότι έπιασε όλους τους μεγαλοεκδότες, οι οποίοι με τη σειρά τους τον διαβεβαίωσαν, ότι δεν θα τη πειράξουν λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων του συζύγου Σαράντη Παπαχριστόπουλου. Της υποσχέθηκε δε πολιτικό μέλλον λαμπρότατο, που θα τη κάνει να ξεχάσει δια παντός κάθε χρέος και κάθε δικαστική εκκρεμότητα του ….συζύγου.
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση