GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακατάλληλο βίντεο: 24ωρη παράσταση με παλλόμενα πέη στην Επίδαυρο!

Σάλος στους κύκλους του θεάτρου - αλλά και στην κοινωνία - έχει ξεσπάσει με την απόφαση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ...


Σάλος στους κύκλους του θεάτρου - αλλά και στην κοινωνία - έχει ξεσπάσει με την απόφαση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, του Βέλγου Γιάν Φαμπρ, να βάλει στο πρόγραμμα της Επιδαύρου τη δική του παράσταση «Mount Olympus», γνωστή και σαν τα «Παλλόμενα Πέη».

Η παράσταση είναι 24ωρης διάρκειας και συμμετέχουν 27 συντελεστές. Οι άνδρες χορευτές εμφανίζονται στη σκηνή αρχικά με χλαμύδες και μετά ολόγυμνοι, να χορεύουν επιδυκνείοντας τα πέη τους. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, η παράσταση αναπαριστά αρχαιοελληνικό μύθο και δεν λείπει ούτε και η αναπαράσταση των διονυσιακών οργίων.

Για όποιον ενδιαφέρεται, τα παλλόμενα πέη θα εμφανιστούν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, στις 9 και 10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Δείτε το βίντεο (ακατάλληλο για ανηλίκους) πριν αποφασίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση