GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βρετανός...Σπαλιάρας με τις 2.500 γυναίκες

Ο personal trainer Danny Wagster από το Μάντσεστερ, ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πάνω από 2.500 γυναίκες και πως "το σεξ με ...


Ο personal trainer Danny Wagster από το Μάντσεστερ, ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πάνω από 2.500 γυναίκες και πως "το σεξ με προστασία δεν είναι σημαντικό" γι αυτόν. Ο 27χρονος δικαιολογεί την απόφασή του λέγοντας ότι μπορεί και διακρίνει "απλά από την όψη", αν μια γυναίκα έχει μια σεξουαλικός μεταδιδόμενη ασθένεια. 

Ο γυμναστής, περιγράφει τη σεξουαλική του ζωή ως "ζωντανή και συναρπαστική" και πως φρόντιζε να αυξήσει τον αριθμό των σεξουαλικών του συντρόφων ακόμα και όταν είχε δίχρονη "σοβαρή" σχέση - το διάστημα αυτό κοιμήθηκε με πάνω από 50 διαφορετικές γυναίκες.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική Sun, ο περήφανος εραστής καυχήθηκε για τη δράση του, λέγοντας: "Τις τελευταίες δεκαετίες, έχω υπάρξει με τουλάχιστον 2.500 γυναίκες - με δυο από τις οποίες είχα πραγματικά αισθήματα". Η αρχή έγινε όταν ήταν 18 ετών, οπότε και ξεκίνησε να εργάζεται σε γυμναστήρια. Έκτοτε, λέει, δεν υπάρχει δεύτερη ημέρα που να μην έχει "ζεστά" τα σεντόνια του, και πως κατά μέσο όρο κοιμάται με 4 ή 5 γυναίκες την εβδομάδα.

Ο ίδιος πάντως καυχιέται ότι παρά το γεγονός ότι έχει έντονη σεξουαλική ζωή, είναι επιφυλακτικός ως προς τη χρήση προστασίας και πως δεν διστάζει ακόμα και να προτρέψει τις συντρόφους του να προχωρήσουν σε έκτρωση στην περίπτωση που μείνουν έγκυες. 

"Κάνω συχνά εξετάσεις και μπορώ να δω με μια ματιά αν το κορίτσι έχει κάτι", λέει. Ο βρετανός καζανόβα πάντως, μοιάζει επίσης, να μη δίνει δεκάρα για τα αισθήματα των γυναικών... "Αν ξυπνήσω με κάποια που είναι άσχημη, τότε καλώ ταξί και την κάνω να το περιμένει έξω από το σπίτι...". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση