GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Οι 25άρηδες έχουν μεταπτυχιακά και ο Πρωθυπουργός εξειδίκευση στις καταλήψεις

Την κατάσταση στην Ειδομένη σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κάνοντας ειδική αναφορά στους αλληλέγγυους που βρίσκονται στην περιοχή. Συγκε...


Την κατάσταση στην Ειδομένη σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κάνοντας ειδική αναφορά στους αλληλέγγυους που βρίσκονται στην περιοχή. Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» τόνισε:  «Όταν πήγαν οι δυστυχισμένοι αυτοί, άνθρωποι, μέσα στα Σκόπια, παρασυρμένοι από αυτούς τους αλληλέγγυους, τους απατεώνες και καθαρματικούς τύπους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται, ή προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν, όταν μπήκαν μέσα, αφού τους έδειραν και τους έριξαν στα σκυλιά οι Σκοπιανοί δείγμα του πολιτισμού τους, άνοιξαν το φράχτη παραπέρα και τους ξανάβαλαν στο Ελληνικό έδαφος, ενήργησαν δηλαδή μονομερώς, εις βάρος των Ελληνικών συνόρων και ούτε η Ελληνική Αστυνομία ούτε ο Ελληνικός στρατός ήταν εκεί για να τους αποτρέψουν».
Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στις σπουδές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό, αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις».
«Εγώ ισχυρίζομαι, ότι πρέπει οι πολιτικοί, όχι κατ’ ανάγκην, όλοι, ούτε κατ’ ανάγκην ο καθένας εξειδικευμένος στον τομέα του, να είναι και τεχνοκράτης, να ξέρουν κάτι. Κάτι επιτέλους, να έχουν κάνει καμία δουλειά. Να ξέρουν κάτι, να έχουν ένα επάγγελμα, να έχουν κάνει κάποιες σπουδές, να έχουν ένα μεταπτυχιακό. Δηλαδή σε μία κοινωνία όπου οι 25άρηδες, έχουν το 30%, μεταπτυχιακά, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό, αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση