GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Ως 29 βαθμούς την Πέμπτη

Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν αναμένουμε την Πέμπτη 7 Απριλίου 20...


Περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν αναμένουμε την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016. Τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες, ενώ νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 9 έως 25 στη βόρεια Ελλάδα, δεκατρείς έως 29 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 29  βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με τρεις βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι  θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 6 και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ, με εξαίρεση το βόρειο Αιγαίο όπου αρχικά θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα σε νοτιάδες.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στο weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση