GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα «κάγκελα» οι μαστιχοπαραγωγοί της Χίου για το άρθρο 32

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν από τις 10.30 το πρωί μπροστά από το κτίριο της ΕΜΧ οι μαστιχοπαραγωγοί στον αγώνα τους για την ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν από τις 10.30 το πρωί μπροστά από το κτίριο της ΕΜΧ οι μαστιχοπαραγωγοί στον αγώνα τους για την υπεράσπιση της αναγκαστικότητας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Οι μαστιχοπαραγωγοί, μαζί τους φορείς της Χίου απαιτούν την άμεση απόσυρση του επίμαχου άρθρου 32 του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο κατάργησης της αναγκαστικότητας της ΕΜΧ.

Την συμπαράσταση ή και την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση έχουν εκδηλώσει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο δήμος Χίου, το Επιμελητήριο Χίου, ενώ η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, σε όλες τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες του νησιού.

Πηγή: astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση