GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ - 4 άνδρες βίασαν ομαδικά 9χρονη ενώ η μητέρα της έκανε χρήση ναρκωτικών - ΦΩΤΟ

Σοκάρει η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τον ομαδικό βιασμό μιας 9χρονης από τέσσερις άνδρες στη Vernal των ΗΠΑ. Οι δράστες τη...


Σοκάρει η είδηση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τον ομαδικό βιασμό μιας 9χρονης από τέσσερις άνδρες στη Vernal των ΗΠΑ.

Οι δράστες της αποτρόπαιης πράξης είναι οι Larson RonDeau 36 ετών, Josiah RonDeau 20 ετών Jerry Flatlip 29 ετών και Randall Flatlip 26 ετών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, όταν η 9χρονη μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν φιλικό σπίτι, όπου ήταν καλεσμένοι οι τέσσερις δράστες.

Σύμφωνα με τις αρχές, η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο γκαράζ του σπιτιού με έναν φίλο της για να κάνει χρήση ναρκωτικών, όταν οι τέσσερις άνδρες παρέσυραν το κορίτσι σε ένα δωμάτιο και το βίασαν.

Όταν η μητέρα επέστρεψε, η κόρη της, εμφανώς αναστατωμένη, της ζητούσε να γυρίσουν σπίτι. Την επόμενη ημέρα, η ανήλικη εξομολογήθηκε στη μητέρα της όσα πέρασε στα χέρια των τεσσάρων ανδρών.  Η αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερις άνδρες και ερευνά την υπόθεση.

 

Δείτε εδώ τις φωτο των τεσσάρων ανδρών:

Larson-RonDeau.jpg
Larson RonDeau, 36

Jerry-Flatlip.jpg
Jerry Flatlip, 29

Josiah-RonDeau.jpg
Josiah RonDeau, 20

Randall-Flatlip.jpg
Randall Flatlip, 26

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση