GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει βαπτίσει... 40 κορίτσια

Ο Λευτέρης Πανταζής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα star press μίλησε για την σεξουαλική του ζωή, αλλά και τις κουμπαριές π...


Ο Λευτέρης Πανταζής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα star press μίλησε για την σεξουαλική του ζωή, αλλά και τις κουμπαριές που έχουν προκύψει εξαιτίας της δουλειάς του.

«Δεν έχει έρθει καμία κοπέλα από όλες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς να μου πει αυτό είναι το παιδί σου. Τότε κάναμε πιο ελεύθερα σεξ, μετά ήρθαν οι αρρώστιες, το Aids και αρχίσαμε να προφυλασσόμαστε όλοι. Θα το καλωσόριζα, θα του έλεγα "που ήσουν τόσο καιρό; Πέρνα μέσα έχουμε χώρο"», εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει τις κουμπαριές του κάνοντας πλήρως κατανοητή την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο:

«Ήρθαν στο καμαρίνι μου με τις βέρες και μου είπαν ότι θέλουν να τους αρραβωνιάσω γιατί με τα τραγούδια μου γνωρίστηκαν. Έχω κάνει πολλά τέτοια. Έχω κάνει 14 κουμπαριές. Έχω κάνει 40 βαπτίσεις κοριτσιών. Μόνο κορίτσια βάπτιζα. Η πιο μικρή είναι 12 χρονών την είδα πριν λίγες μέρες και της ψώνισα ρούχα. Οι άλλες έχουν μεγαλώσει, έχουν κάνει παιδιά. Χαθήκαμε λιγάκι. Είμαι όμως ο δεύτερος μπαμπάς τους», δηλώνει.

Για το τέλος άφησε αυτό που όλοι περιμένουμε:

«Θα γράψω βιβλίο κάποια στιγμή και θα τα πω όλα. Θα γίνει μια ωραία ταινία μεγάλου μήκους».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση