GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρις Αλεξίου - Άννα Βίσση: Μαζί στην πίστα 40 χρόνια μετά!

Η Χάρις Αλεξίου και η Άννα Βίσση συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1976 στην μπουάτ της Πλάκας Διαγώνιος. «Αν υπάρξει μια δουλειά με κο...


Η Χάρις Αλεξίου και η Άννα Βίσση συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1976 στην μπουάτ της Πλάκας Διαγώνιος.

«Αν υπάρξει μια δουλειά με κοινό μουσικό παρονομαστή και για τις δύο, η Αννα θα το ήθελε πολύ να βρεθεί και πάλι στη σκηνή με τη Χαρούλα, με την οποία συνδέθηκε στα πρώτα ανέμελα και συνάμα ποιοτικά χρόνια της καριέρας της» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή.

Μάλιστα, προσθέτει ότι, αν οι δύο καλλιτέχνιδες ενώσουν τις δυνάμεις τους, θα προκαλέσουν τεράστιο ενδιαφέρον στους φαν τους.

Οι φανατικοί θαυμαστές της Βίσση, πάντως, εξεπλάγησαν ευχάριστα από αυτήν τη συνάντηση.

«Η συνάντηση της Αννας με τη Χαρούλα μάς υπενθυμίζει εκείνα τα "Χρόνια της υπομονής", τότε που για τη μεγαλύτερη διάρκεια των 70s η Αννούλα και η Χαρούλα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις ένδοξες μπουάτ της Πλάκας πλάι πλάι και άρχισαν να δημιουργούν καριέρες-μύθους! Μπορεί αργότερα να χάθηκαν σε χωριστά μουσικά μονοπάτια, η αγάπη όμως και η εκτίμηση δεν χάθηκαν ποτέ» έγραψαν στο μπλογκ fannatics.gr, ανεβάζοντας φωτογραφίες των δύο καλλιτέχνιδων τότε και τώρα.

Η Αννα Βίσση και η Χάρις Αλεξίου στην τότε μουσική συνάντησή τους στη Διαγώνιο συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη και την Λιζέττα Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση