GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό 14χρονης στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασ...


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός του 44χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Χθες το μεσημέρι, σε συνοικιακό δρόμο της Πάτρας, οι δυο δράστες ακινητοποίησαν την 15χρονη και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις.
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Ο 44χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση