GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! 450.000 δολ. θα ξοδευτούν για την 3ωρη ελληνική παρέλαση - ''καρνάβαλο''...

http://www.kalami.net/ Διαπλοκή και Διαφθορά θα έχουν την ''τιμητική'' τους στην παρέλαση-''καρνάβαλο'&...

http://www.kalami.net/

Διαπλοκή και Διαφθορά θα έχουν την ''τιμητική'' τους στην παρέλαση-''καρνάβαλο'' Νέας Υόρκης, Κυριακή 10 Απριλίου
450.000 δολ. θα ξοδευτούν γιά έναν 3ωρο ''καρνάβαλο'', ενώ ελληνικά σχολεία κλείνουν από έλλειψη χρημάτων.
H κομματικοποίηση της υποτιθέμενης ''εθνικής παρέλασης'' και η επικράτηση συμφερόντων, έχει ως αποτέλεσμα την αποχή της Ομογένειας. Αν παρελαύνοντες και θεατές ξεπεράσουν τις 7.000, θα είναι θαύμα.
('Οταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, δηλώνει σε ραδιόφωνο Αστόριας, ότι «ο Κυρ. Μητσοτάκης επιλέγηκε ως ''μέγας τελετάρχης'' στην παρέλαση, επειδή αντιπροσωπεύει το 65% του ελληνικού λαού», τότε δεν μιλάμε απλά γιά ''καραγκιόζη'', αλλά γιά... ''φευγάτο'')
..............................................
Φτηνές-''Μαυρογυαλούρικες'' εξαγγελίες, που παραπέμπουν στο αμαρτωλό παρελθόν
Μία ακόμα κουτοπόνηρη, χαζή πρόταση Νόμου γιά ψήφο στους Απόδημους 'Eλληνες
Κατατέθηκε από την ''Νέα Δημοκρατία'' και... ''συμπτωματικά'' μία ημέρα πριν την άφιξη Κυρ. Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη, γιά συμμετοχή του στην παρέλαση.
Η πρόταση ΔΕΝ περιλαμβάνει το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ έχει και καμία αξία γιά την Ομογένεια, η οποία πιστεύει ότι ΔΕΝ θα ψηφιστεί (χρειάζονται 200 ψήφοι στην Βουλή), αφού η κοροϊδία-εξαπάτηση του διεφθαρμένου ψευτοκράτους των Αθηνών εις βάρος των Απόδημων Ελλήνων, είναι γνωστή, διαχρονική και δεδομένη.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση