GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή 500.000 ευρώ από Λιδάκη στη σειρά «Μπρούσκο»

Αδικημένος από το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε ποτέ η άδειά του για να μεταδοθούν εκτελέσεις τραγουδιών του σε κάποια επεισόδια της δημοφιλ...


Αδικημένος από το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε ποτέ η άδειά του για να μεταδοθούν εκτελέσεις τραγουδιών του σε κάποια επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο» νιώθει ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος υπέβαλε αγωγή που αγγίζει τα 500.000 ευρώ.
Στο κλητήριο ένταλμα ο τραγουδιστής αναφέρει ότι τέτοιου είδους μετάδοση χωρίς τη συγκατάθεσή του αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων της πνευματικής του ιδιοκτησίας και άρα δικαιούται αποζημίωση.
«Ο κ. Λιδάκης θεωρεί ότι αδικήθηκε γιατί δεν ζητήθηκε η συγκατάθεσή του για να χρησιμοποιηθεί φωνή του. Πιστεύει επίσης πως αυτό που έγινε είναι άδικο, εν όψει του ότι είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα, που εκπέμπεται σε πάρα πολλές χώρες και θα έπρεπε να συζητήσουν μαζί του» αναφέρει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Γιάννης Γεωργιάδης.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση