GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Σκοπεύει ο Τσίπρας να διαγράψει και τη "συνιστώσα των 53" μαζί με τον Τσακαλώτο;

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν - το ζουν καθημερινά - ότι  η ελληνική οικονομία βυθίζεται» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμου...


«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν - το ζουν καθημερινά - ότι  η ελληνική οικονομία βυθίζεται» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στα όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

«Επιχειρήσεις και νοικοκυριά συνθλίβονται. Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ. Έτσι, το κόστος της αποτυχημένης, δήθεν, “σκληρής” διαπραγμάτευσης εκτοξεύθηκε στα 5,4 + 3,6 δισεκ. ευρώ.  Όλα αυτά είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη Τσίπρα.

Και βέβαια, το γνωρίζουν καλά, τίποτα από αυτά δεν είναι αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία. Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα. Και μια ερώτηση:

Μήπως ο κ. Τσίπρας σκοπεύει, εκτός από τον αντιμνημονιακό του εαυτό, να “διαγράψει” και τη “συνιστώσα των 53” μαζί με τον Υπουργό του των Οικονομικών;» διερωτάται ο κ. Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση