GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε βιβλίο στη βιβλιοθήκη μετά από 68 χρόνια και γλίτωσε το πρόστιμο!

Εντάξει, ο καθένας μπορεί να ξεχαστεί και να καθυστερήσει να επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο που δανείστηκε. Ίσως για μία μέρα, γι...


Εντάξει, ο καθένας μπορεί να ξεχαστεί και να καθυστερήσει να επιστρέψει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο που δανείστηκε. Ίσως για μία μέρα, για μία εβδομάδα ή για λίγο παραπάνω. Ή, σε μερικές περιπτώσεις, για ΠΟΛΥ παραπάνω.

Όπως ας πούμε στην περίπτωση μίας γυναίκας η οποία επέστρεψε την Πέμπτη ένα βιβλίο που είχε δανειστεί από τη βιβλιοθήκη Epsom στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας το... 1948! Ναι, σωστά διαβάσατε: Πριν από 68 χρόνια!

Το γεγονός ανακοίνωσε η βιβλιοθήκη στη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας σε ανάρτησή της: “Μία υπέροχη πελάτισσα ήρθε να μας δει σήμερα με μία εξομολόγηση! Σαν παιδί ερχόταν συχνά στη βιβλιοθήκη Epsom, μέχρι που μετακόμισε από το Όκλαντ – και κατά λάθος πήρε μαζί της ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη! Σήμερα κατάφερε επιτέλους να μας το επιστρέψει. Είναι καθυστερημένο για αρκετά χρόνια, αλλά σε εξαιρετική κατάσταση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση