GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπαθούν να ξυπνήσουν τον 6χρονο Στέλιο που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά

Μόλις στα 6 του χρόνια, καλείται να δώσει μάχη για την ίδια του τη ζωή. Ο μικρός από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε ...


Μόλις στα 6 του χρόνια, καλείται να δώσει μάχη για την ίδια του τη ζωή. Ο μικρός από τα Λιβάδια Μυλοποτάμου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε σπίτι στα Ζωνιανά από την εκπυρσοκρότηση όπλου, συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον Διοικητή ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται "σταθερά βελτιούμενη" και βρίσκεται σε ελεγχόμενη διαδικασία αφύπνισης.

Γιατροί και νοσηλευτές  βρίσκονται στο πλευρό του και  παρακολουθούν την πορεία της υγείας του, όπως και οι συγγενείς του, οι οποίοι αγωνιούν.

Αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες του ατυχήματος

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό ατύχημα, με θύμα τον εξάχρονο Στέλιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει ήδη πάρει καταθέσεις από πρόσωπα που σχετίζονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με την υπόθεση, καθώς και από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο μικρός, δεν έχει ακόμα βρεθεί, γεγονός που επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών. Πάντως οι αστυνομικοί βρίσκονται σε καλό δρόμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

ΠΗΓΗ: e – kriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση