GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Ακόμη και με συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - τρόικας σε 6 μήνες θα συζητάμε για νέα μέτρα

«Αν υπάρχει ένας αφερέγγυος λόγος αυτή τη στιγμή είναι ο λόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αυτά τα υπέροχα, όπου και 5,5 δισ. θα εξοικονομήσουμε...


«Αν υπάρχει ένας αφερέγγυος λόγος αυτή τη στιγμή είναι ο λόγος του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αυτά τα υπέροχα, όπου και 5,5 δισ. θα εξοικονομήσουμε και το 80% θα πληρώσει λιγότερα είναι ...όνειρο.  Αυτό μόλις το κάνουν θα βγάλουμε το καπέλο» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε ότι «ακόμα κι αν συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές σε 6 μήνες θα είμαστε εδώ να συζητάμε για τα νέα μέτρα που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με το προσφυγικό σημείωσε ότι η κατάσταση αρχίζει και εκτρέπεται.

«Δεν μπορεί στην Ελλάδα να βλέπουμε μωρά να κακοποιούνται και να μην κάνουμε κάτι. Είτε είναι μετανάστης είτε Έλληνας. Δεν μπορεί να βλέπουμε ότι σε αυτούς τους καταυλισμούς αρχίζουν υπάρχουν οργανωμένες συμμορίες όπου με τις παρεμβάσεις περιθωριακών στοιχειών διαμορφώνεται εγκληματογόνο περιβάλλον.» σημείωσε ο κ. Βορίδης επισημαίνοντας ότι όταν υπάρχουν εγκληματικές ενέργειες δεν μπορεί η αστυνομία να μένει θεατής.

Αναφορικά με το νέο κόμμα που ανακοίνωσαν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Τάκης Μπαλτακός ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι «η θέση του κ. Μητσοτάκη σήμερα καλύπτει πλήρως αυτό που θα ονομάζαμε τα αιτήματα της Δεξιάς.» 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση