GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεόδωρος Πάγκαλος: Η επίθεση με τα γιαούρτια θα του στοιχίσει 7.000 ευρώ

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 7.000 ευρώ, για τα όσα είχε καταγγείλει μετά το γιαούρτωμα του το βράδυ της 16ης Μ...


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 7.000 ευρώ, για τα όσα είχε καταγγείλει μετά το γιαούρτωμα του το βράδυ της 16ης Μαρτίου του 2011 έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «RealNews».

Ο πρώην υπουργός τότε, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε κατηγορήσει δημόσια τον πρώην δήμαρχο Κερατέας, Σταύρο Ιατρού, ότι είναι το πρόσωπο πίσω από την επίθεση που είχε δεχθεί, έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής, από αγνώστους.

Ο κ. Ιατρού απάντησε με αγωγή.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή του πρώην δημάρχου και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού. Και εκτός από τα δικαστικά έξοδα και τη χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη που προξένησε, θα πρέπει πλέον να αποφεύγει και κάθε μελλοντική προσβολή στο πρόσωπο του Σταύρου Ιατρού, αλλά και να δημοσιεύσει με δικά του έξοδα σε δυο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση