GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τσιτσιολίνα έκανε σεξ με διάσημο πορνοστάρ που είχε AIDS

Με το στεφάνι στο κεφάλι - σήμα κατατεθέν της - και ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα, η Τσιτσιολίνα εμφανίστηκε στο "The 2Night Show&quo...


Με το στεφάνι στο κεφάλι - σήμα κατατεθέν της - και ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα, η Τσιτσιολίνα εμφανίστηκε στο "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης. Η πρώην πορνοστάρ, μίλησε για το σεξ, την αγάπη αλλά και την λατρεία που έχει στον μοναχογιό της.

Στην ίδια συνέντευξη, η 65χρονη σήμερα Τσιτσιολίνα- κατά κόσμον Ιλόνα Στάλερ- αποκάλυψε ότι κινδύνεψε να προσβληθεί με τον ιό του ΑΙDS, όταν έκανε σεξ με τον διάσημο πορνοστάρ John Holmes, χωρίς προφύλαξη, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν φορέας.

«Έκανα σεξ με τον John Holmes στο τέλος της ζωής του, όταν είχε AIDS. Ανησυχητικό. Μιλώ για το 1986. Πήγα στο γύρισμα, είδα τον άνθρωπο. Ήταν ψηλός, πολύ αδύνατος, έτσι. Δε φαινόταν πολύ καλά. Είπα στον σκηνοθέτη: “Γιατί; Τι του συμβαίνει; Γιατί ήρθε στο γύρισμα;” Ήταν πολύ διάσημος. Ο διάσημος πορνοστάρ John Holmes. Ο σκηνοθέτης μου είπε ότι είχε καρκίνο στο έντερο. Ο σκηνοθέτης μου είπε: “Ηρέμησε, δουλεύεις”. Δούλεψα και αργότερα έμαθα από τον μέλλοντα άντρα μου, ο οποίος μου έφερε τον ιατρικό φάκελο του Holmes, όπου έγραφε “John Holmes, ανοσολογική ανεπάρκεια AIDS”. Σοκαρίστηκα. Αλλά ο καλός Θεούλης επειδή μ’ αγαπάει δε με άφησε να πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά η Τσιτσιολίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση