GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάπας στέλνει μήνυμα στους νέους: Η ευτυχία δεν είναι app

Μήνυμα προς τους νέους έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος, στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών του Βατικανού για τους εφήβους. Μπροστά στο ακ...


Μήνυμα προς τους νέους έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος, στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών του Βατικανού για τους εφήβους.

Μπροστά στο ακροατήριο 70.000 νέων ηλικίας από 13 μέχρι 16 ετών που συγκεντρώθηκε χθες στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πάπας παραίνεσε τους νέους να μη δίνουν σημασία στα υλικά αγαθά, ούτε να μιμούνται τους σταρ του κινηματογράφου, καθώς «ο πραγματικός θησαυρός» είναι οι ίδιοι οι νέοι άνθρωποι.

«Η ευτυχία σας δεν έχει τιμή. Δεν μπορεί να αγοραστεί. Δεν είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από τα κινητά σας τηλέφωνα, ούτε μια εφαρμογή θα σας φέρει την ελευθερία και το μεγαλείο της αγάπης. Μην πιστεύετε όσους σας αποσπούν από τον αληθινό θησαυρό της ζωής που είστε εσείς οι ίδιοι με το να σας λένε ότι η ζωή είναι όμορφη μόνο όταν υπάρχουν υλικά αγαθά. Να είστε σκεπτικοί απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να πιστέψετε ότι είστε σημαντικοί μόνο αν ενεργείτε σαν τους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου που κάνουν τους "σκληρούς"», είπε χαρακτηριστικά ο Ποντίφικας.

Να σημειωθεί ότι ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην νέα γενιά, καθώς στο Instagram έχει 2.3 εκατομμύρια followers και στο Twitter εννέα λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση