GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καναράκης στο «Bam-Bam»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Του Βασίλη Μπουζιώτη Μπορεί να «χτυπά» ακόμα στο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε»κερδίζοντας τις ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Μπορεί να «χτυπά» ακόμα στο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε»κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις  ο πολυσχιδής-πολυπράγμων Παντελής Καναράκης, ήδη όμως έκλεισε το καλοκαιρινό του «χτύπημα».
Έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr λένε πως θα τον απολαύσουμε στην θεότρελη κωμωδία «Bam-Bam»που θα συνεχίσει τη σαρωτική πορεία της στην υπέροχη αυλή του θεάτρου Χυτήριο.
Στην κωμωδία παρεξηγήσεων των Κούνεϊ-Τσάπμαν που διασκεύασε αλλά και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Βάλαρης-αξίζει να σημειωθεί ότι την μετάφραση έχει κάνει η Βάσια Παναγοπούλου- ο καλός Καναράκης θα «ντυθεί» ένα ρόλο-έκπληξη.
Στις μέχρι τώρα βερσίον της παράστασης υπήρχε ο ρόλος της «σουρεάλ»συγγραφέως που πολιορκούν όλοι για να πάρουν τα πολύ δύσκολα δικαιώματα του έργου της, τον οποίο έπαιξαν αρχικά η Άβα Γαλανοπούλου και στην συνέχεια η Ελένη Καρακάση.
Στην νέα βερσιόν,δενθα έχουμε γυναίκα συγγραφέα από ότι έμαθα,αλλά άντρα και αυτόν θα τον «ντυθεί» ο Καναράκης. Θα γίνουν και άλλες αλλαγές στην διανομή από ότι μαθαίνω,αλλά θα επανέλθω όταν κλειστεί κάτι σίγουρο…
Τι εστί «Bam-Bam!»; Πρόκειται για μια κωμωδία παρεξηγήσεων των Ρέι Κούνεϊ και Τζον Τσάπμαν, του συγγραφικού δίδυμου που ειδικεύεται στην παραγωγή φαρσοκωμωδιών στο στυλ το οποίο καθιέρωσε ο Γάλλος θεατρικός ταχυδακτυλουργός Ζορζ Φεϊντό. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ένα παντρεμένο ζεύγος και τρία «παράνομα» ζευγάρια που αναζητούν καταφύγιο για τις περιπτύξεις τους στο σπίτι των πρώτων όταν εκείνοι δεν είναι εκεί. Ατυχώς για όλους ο σύζυγος έχει μολυνθεί από το μικρόβιο της ζήλειας με αποτέλεσμα μια σειρά από κωμικοτραγικά επεισόδια που θα δοκιμάσουν τον έρωτα πολλών και τη φιλία των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση