GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απότομη επιδείνωση του καιρού με βροχές και χαλάζι

Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την ΕΜΥ. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ...


Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από το απόγευμα, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.
Τη Μ. Τρίτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές, σε Θεσσαλία, Μακεδονία και δυτική Στερεά, αλλά από το μεσημέρι θα υποχωρήσουν.
Συγκεκριμένα:
- Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα θα επηρεαστούν από το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Μακεδονία και η Θράκη ενώ από τη νύχτα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στη Θεσσαλία.
- Τη Μεγάλη Τρίτη μέχρι το μεσημέρι θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες η Ήπειρος η δυτική Στερεά, η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλία.

Ο καιρός τις υπόλοιπες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια μεταβλητοί 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως την Πέμπτη.
Τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές Και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι: στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά. Από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο.
Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ασταθής με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και μεσημεριανές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, χωρίς όμως να ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση