GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο

Στην αρχή δεν ήθελε. Στην αρχή. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, βλέπει με διαφ...


Στην αρχή δεν ήθελε. Στην αρχή. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, βλέπει με διαφορετικό «μάτι» το ενδεχόμενο να αναλάβει στον Παναθηναϊκό τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει συζητήσει αρκετές φορές με τον Βραζιλιάνο δίνοντας του με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το πόσο πολύ πιστεύει σε εκείνον και –την ίδια στιγμή- παρουσιάζοντάς του το πρότζεκτ το οποίο έχει στο νου του. Και φυσικά το πρότζεκτ το οποίο πρόκειται να αναλάβει εκείνος να το φέρει εις πέρας. 

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αναλάβει να οργανώσει όλη την ομάδα και να έχει λόγο σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν. Τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. 

Ο Σίλβα έχει δεσμευτεί ότι θα απαντήσει τις επόμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου κρατούν χαμηλούς τόνους ευελπιστώντας ότι θα ακούσουν το «ΝΑΙ» από το στόμα του.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση